Cape søger Associate Producer / Projektleder

Update: Position filled

 

Cape leder efter en Associate Producer, til vores spilproduktioner.

Du indgår i vores eksisterende producer team, og er ansvarlig for at styre processen på flere af vores produktioner på samme tid. Du er altid klar over hvordan det går med dine projekter, og om de holder sig på skinnerne. 

Under produktionen, arbejder du effektivt og behageligt sammen med Product Owner’en på teamet, og sørger for at de altid ved hvor langt de bør være og hvor meget budget de har tilbage. Du har et præcist indtryk af om de kan levere indenfor de økonomiske rammer, og hvordan du kan hjælpe hvis ikke det er tilfældet. Og du kan på magisk vis gøre alt dette uden du behøver at sætte dig i midten af projektet og dirigere hele slagets gang. 

Du er en servicerolle for produktionsteamet, og dit fornemste job er være usynlig, men tilgængelig, samtidig med at du rydder vejen foran teamet og sørger for at de har de informationer de skal bruge for at styre efter det rigtige produkt til det rigtige tidspunkt. 

Inden produktionen går igang, er du med til at scope, budgettere og produktionsplanlægge projektet, og du er overordnet kontaktpunkt for vores kunder hele vejen igennem forløbet vedrørende progression i projektet. Selve retning og kvalitet af produktet er Product Owner’ens. 

Du er afsindigt ansvarsbevidst, velstruktureret, lærenem og god til at kommunikere positivt og venligt på skrift og tale, både på engelsk og dansk. Og så er du selvfølgelig en fantastisk person der er en fornøjelse at være sammen med.

Cape kan tilbyde dig gode arbejdsforhold og en hyggelig atmosfære midt i København, samt et positivt samarbejde med suveræne kolleger der både er erfarne, dygtige, søde og respektfulde. 

Vi forventer du har erfaring fra spilbranchen og har indgående kendskab til spilproduktion.
Det er et plus hvis du har arbejdet med udvikling til mobile platforme, og/eller du er trænet i Scrum. 

Send en kort og klar ansøgning (dansk eller engelsk), med tilhørende CV til jobs@cape.net.

Læs mere om Cape her: http://cape.net/about