Cape søger QA Lead

NOTE: Position filled!

 

Cape leder efter den rigtige person til at lede en fokuseret indsats på kvalitetssikring af vores spil.

Du vil være ansvarlig for at Cape konsekvent afleverer produkter i skyhøj teknisk kvalitet, på tværs af forskellige platforme og enheder. Du vil stå for at lave og vedligeholde procedurer for QA og leverancer ud af huset.

Du bliver også ansvarlig for at styre og koordinere den interne og eksterne QA indsats, samt at lave QA arbejde selv. Du vil komme til at arbejde på tværs af mange små og mellemstore projekter, hvor det kan kræve at du både kan arbejde hurtigt og/eller grundigt, afhængigt af projektets behov.

Du kommer også - på nogle projekter - til at koordinere afleveringer og kommunikation med vores kunders QA afdelinger, hvor vores produkter gerne skulle flyve lige igennem uden anmærkninger.

Du er afsindigt ansvarsbevidst, velstruktureret, lærenem og god til at kommunikere positivt og venligt på skrift og tale, både på engelsk og dansk. Og så er du selvfølgelig en fantastisk person der er en fornøjelse at være sammen med.

Cape kan tilbyde dig gode arbejdsforhold og en hyggelig atmosfære midt i København, samt et positivt samarbejde med suveræne kolleger der både er erfarne, dygtige, søde og respektfulde. 

Vi forventer at du har nogle års erfaring med QA, og gerne have haft en koordinerende rolle. Hvis du har erfaring med Unity, eller at lave builds til iOS/Android/etc, så er det et plus.

Send en kort og klar ansøgning (dansk og engelsk), med tilhørende CV til jobs@cape.net.

Læs mere om Cape her: http://cape.net/about